Lobby Server

Spotted a glitch or a bug within the server then please report it with as much information as possible
User avatar
FlyingNinja
Posts: 71

Lobby Server

Post#1 » Mon Jul 17, 2017 5:20 am

- InGame username: FlyingNinja
- Which server/world did this occur: Lobby server
- Provide the Coords (XYZ) of potential bug/errors: N/A
- Briefly explain what the bug is relating to: Cant connect to the server
- In your own words what is restricting you: I tried to connect in the lobby server with my account and i made a new one , still no-one can connect
Intel Xeon 2670 v2 (20 core 3.3Ghz)
MB 2011 Socket
8GB RAM 2400Mhz
Shapphire HD 7770 2GB -----> Imma upgrade it to Nvidia 1070
WD BLUE 1TB

User avatar
FlyingNinja
Posts: 71

Re: Lobby Server

Post#2 » Mon Jul 17, 2017 5:32 am

Update: Other players tried to join the lobby server too, it seems its not responding
Intel Xeon 2670 v2 (20 core 3.3Ghz)
MB 2011 Socket
8GB RAM 2400Mhz
Shapphire HD 7770 2GB -----> Imma upgrade it to Nvidia 1070
WD BLUE 1TB

Goku
Site Admin
Posts: 71

Re: Lobby Server

Post#3 » Mon Jul 17, 2017 10:15 am

Image

Looking into it

User avatar
FlyingNinja
Posts: 71

Re: Lobby Server

Post#4 » Mon Jul 17, 2017 3:44 pm

LOL
Anyway server restarted and bug fixed

Topic Locked
Intel Xeon 2670 v2 (20 core 3.3Ghz)
MB 2011 Socket
8GB RAM 2400Mhz
Shapphire HD 7770 2GB -----> Imma upgrade it to Nvidia 1070
WD BLUE 1TB

Return to “Glitch & Bug reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests